Obvinený kradol topánky.Prešovčan kradol na univerzite.Žene vytrhli kabelku.Krádež na diaľnici.

25.05.2011 Prešov

Z prečinu krádeže obvinili včera stropkovskí policajti 16 ročného mladíka zo Stropkova.
Obvinený Stropkovčan má na svedomí štyri krádeže športovej obuvi z pred stropkovských bytov. K prvej krádeži došlo 7.4.2011, kedy v čase okolo 19:00 h vošiel do bytového domu na Ulici Akademika Pavlova. Tu následne z pred dverí jedného z bytov ukradol jeden pár športovej obuvi. 13.4.2011 kradol znova, tentokrát v bytovom dome na Ulici Samuela Jurkoviča. Z chodby pri jednom byte zobral 3 páry športovej obuvi a jeden pár čiernych topánok. V nočných hodinách 24.4.2011 kradol tretíkrát. Z pred dverí bytu na Chotčianskej ulici ukradol dva páry športovej obuvi.
K poslednej štvrtej krádeži došlo 29.4.2011 v bytovom dome na Ulici Samuela Jurkoviča. Z pred jedného bytu ukradol jeden pár športovej obuvi a z pred ďalšieho bytu jeden pár dámskych kožených topánok. Celková škoda bola vyčíslená na 255.- €.
Obvinený mladík bol za obdobný čin v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutý obvodným úradom.
 
 

Prešovskí policajti obvinili vzniesli včera obvinenie z prečinu krádeže 26 ročnému mužovi z Prešova.

Obvinený Prešovčan okradol 2.5.2011 23 ročnú ženu z Lieskovca, okr. Humenné. Mladá žena kráčala po chodníku od zastávky MHD Prešov Vysokoškolský areál do budovy Prešovskej univerzity na Ul. 17. Novembra. Pri prechádzaní cez vstupné dvere univerzity do nej obvinený buchol a z dámskej kabelky, ktorú mala prevesenú cez pravé rameno, jej ukradol peňaženku. V nej mala osobné doklady, bankomatové karty, peniaze a kľúče od domu. Okradnutej žene tak vznikla škoda 40.- €.

Prešovčan je obvinený aj z ďalšej krádeže, ktorá sa stala na Prešovskej univerzite. 13.1.2011 v dopoludňajších hodinách využil nepozornosť 23 ročnej ženy z Horne, okr. Sobrance a vo vestibule Prešovskej univerzity na ul. 17. Novembra jej z kabelky, ktorú držala pravou rukou za ramienko, odcudzil peňaženku. V nej mala poškodená osobné doklady, bankomatovú kartu, náušnice a peniaze. Krádežou jej vznikla škoda 210.- €.

Po zadržaní policajti obvineného muža umiestnili do cely policajného zaistenia. Po vznesení obvinenia bol na neho spracovaný podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby.

 
 

Z prečinu krádeže obvinili včera bardejovskí policajti štyroch mladistvých (15r. – 17r.) chlapcov z Bardejova.

Na Komenského ulici v Bardejove okradli obvinení 13.4.2011 67 ročnú ženu. Keď v čase okolo 20:00 h prechádzala peši po spomínanej ulici, vytrhli jej z pravej ruky čiernu koženú kabelku s osobnými dokladmi a peniazmi. Následkom toho sa žena ešte šmykla a spadla na zem. Spôsobená škoda bola vyčíslená na viac ako 200.- €.

 

Popradskí policajti vyšetrujú od včera krádež na diaľnici pri obci Jánovce, okr. Poprad. 

Doposiaľ neznámy páchateľ v dobe od 16.5.2011 do 24.5.2011, pod jedným z mostom na diaľnici D1 pri obci Jánovce, nezisteným spôsobom a predmetom poškodil l ks nosného stĺpika oplotenia ako aj oplastované pletivo medzi dvoma stĺpikmi o dĺžke 5 m a výške 2 m. Následne odtiaľ ukradol v teréne osadenú zámkovú dlažbu o šírke 2,5 m a dĺžke 10 m spolu teda 25 m2. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 355.- €.

 
 
 

Vyberte región

mark